Γάμος Βάπτιση Μαζί


Δύο μυστήρια… Απίστευτη συγκίνηση! .

Στις μέρες μας, ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν το γάμο τους την ίδια μέρα με τη βάπτιση του παιδιού τους! Είναι μια ιδέα πολύ… της μόδας ως φαίνεται και πολλοί τείνουν να συμβαδίζουν με αυτή τη σύγχρονη και μοντέρνα τάση.

Οι λόγοι που οδηγούν τα ζευγάρια σε αυτή την επιλογή μπορεί να είναι πολλοί. Οικονομικοί σίγουρα, καθώς η οικονομική κρίση οδηγεί πολλά ζευγάρια στην τέλεση πολιτικού γάμου. Έτσι, καλύπτουν τη νομική κάλυψη του να είναι επίσημα ζευγάρι, χωρίς να ξοδεύουν όλα όσα απαιτεί ένας θρησκευτικός γάμος, ο οποίος τελείται πολύ αργότερα, μετά τον ερχομό ενός απογόνου. Και, έτσι, τα δύο μυστήρια του γάμου και της βάπτισης γίνονται μαζί, την ίδια μέρα. Άλλοι πάλι, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν βρίσκουν το χρόνο να προβούν σε ένα θρησκευτικό γάμο, τον οποίο συνεχώς αναβάλλουν. Ο πολιτικός είναι πάλι η εύκολη λύση. Ο αναπάντεχος ερχομός επίσης ενός μωρού τους οδηγεί, βιαστικά, στην επιλογή του πολιτικού γάμου. Όποιος και αν είναι ο λόγος πάντως, όλα αυτά έχουν συνήθως ως αποτέλεσμα την ταυτόχρονη οργάνωση και τέλεση του πολυπόθητου θρησκευτικού γάμου και της βάπτισης του παιδιού τους, την ίδια μέρα. Τα έξοδα, βέβαια, μειώνονται αρκετά, καθώς έχουμε να κάνουμε ουσιαστικά με ένα event! Ένα στολισμό, σε ένα χώρο! Μια δεξίωση κοινή, ακόμα και κοινά προσκλητήρια! Γιατί όχι?

Είστε και εσείς fun αυτής της ιδέας; Οι συνθήκες σάς οδηγούν στην επιλογή της οργάνωσης του γάμου σας και της βάπτισης του μικρού σας την ίδια μέρα; Εμπιστευθείτε την επιχείρηση Ιδέες by Μ., στη Ρόδο, για να οργανώσουμε μια υπέροχη τελετή με δύο δρώμενα και πρωταγωνιστές εσάς, το σύντροφο της ζωής σας και τον… καρπό του έρωτά σας!

Διαβάστε Περισσότερα