Συμβουλές για τον Γάμο – Βάπτιση
11 Ιανουαρίου, 2018

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΕΣ!

- Να έχει η νύφη αρχείο με όλα τα στάδια του γάμου οργανωμένα

- Να μην υιοθετεί το στυλ που της προτείνουν οι γύρω της, αν δεν είναι ο εαυτός της. Μην ξεχνάτε! Εσείς παντρεύεστε και όχι οι άλλοι. Την τελική απόφαση την έχετε εσείς και όχι οι άλλοι.

- Να έχει η νύφη θετική διάθεση και να αντιμετωπίζει το γάμος της με χαλαρότητα, χωρίς άγχος! Είναι μια υπέροχη και μοναδική μέρα της ζωής της και είναι κρίμα να αναλωθεί σε λεπτομέρειες, που θα της στερήσουν την απόλυτη ευτυχία.

- Σημαντικό μέλημά μας και επιτυχία μας, φυσικά, είναι η διακόσμηση να εκφράζει τη διάθεση, την αισθητική και το προσωπικό γούστο του ζευγαριού!

- Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και σε εμάς, ώστε να σχεδιάσουμε και να ολοκληρώσουμε το παραμύθι σας. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα… Χωρίς πίεση και άγχος, ώστε να μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του γάμου σας και να αναμειχθείτε σε αυτά. Μην ξεχνάτε πως για εσάς γίνονται όλα και εσείς πρέπει να το απολαύσετε, πρώτα από όλους. Η προετοιμασία του γάμου είναι ουσιαστικά… η χαρά του γάμου!

- Και για το τέλος, το πιο σημαντικό! Μείνετε πιστοί στις ιδέες σας. Πείτε μας κάθε ανησυχία ή αμφιβολία σας. Θα τα συζητήσουμε μαζί, ώστε να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα