Βάπτιση


Να σας ζήσει!

Το καινούριο μέλος της οικογένειάς σας έχει φθάσει και σας έχει γεμίσει χαρά! Η ώρα που θα το βαφτίσετε έφθασε; Θέλετε, σίγουρα, μια ξεχωριστή βάπτιση για το μικρό σας πλασματάκι… Πείτε μας τι σκέφτεστε και πώς έχετε ονειρευθεί τη βάπτισή του, ακούστε τις πρωτότυπες ιδέες μας και ελάτε να τα σχεδιάσουμε, όλα, μαζί!

Αναλαμβάνουμε να ετοιμάσουμε για εσάς και το μικρό σας άγγελο μια θεαματική βάπτιση. Ένα μυστήριο μαγικό και μια γιορτή χαράς και απίστευτης συγκίνησης! Μπορούμε να στήσουμε ένα παραμυθένιο σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι ή μια πιο μοντέρνα βάπτιση. Όλα είναι θέμα δικών σας επιλογών. Εμείς δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε αυτά που θέλετε, με θεαματικό τρόπο. Με ύφος κλασικό, μοντέρνο, ακόμα και ανατρεπτικό! Ό,τι θέλετε για τη βάπτιση του παιδιού σας, σας το παρέχουμε.

Με αρωγό τη δημιουργικότητα, το μεράκι και τον άψογο επαγγελματισμό μας και, φυσικά, με αγάπη για τη δουλειά μας, θα δημιουργήσουμε μια βάπτιση ονειρεμένη που θα εντυπώσει στο μυαλό το δικό σας, αλλά και των καλεσμένων σας, τις πιο όμορφες εικόνες ζωής! Όλα θα είναι καλόγουστα και ξεχωριστά, όπως ξεχωριστή είναι και η αγάπη σας για το μικρό σας αγοράκι ή κοριτσάκι.

Μια βάπτιση σαν παραμύθι, για τον πρωταγωνιστή της ζωής σας